LioChrups mix owoców Zdrowo Posypane
Data wysyłki produktu - Jutro
          13,99 zł
          
        
      Pod nazwą LioChrupsy kryją się owoce liofilizowane w plasterkach, kawałkach i w całości. Znajdziesz tu: ananasy, wiśnie, banany, truskawki i czerwone porzeczki.
LioChrups mix owoców
Chrup na zdrowie! Oto prosty sposób na pyszną i zdrową przekąskę: LioChrupsy Zdrowo Posypane!
Pod nazwą LioChrupsy kryją się owoce liofilizowane w plasterkach, kawałkach i w całości. Znajdziesz tu: ananasy, wiśnie, banany, truskawki i czerwone porzeczki.
Paczuszka LioChrupsów to idealna porcja owoców, którą możesz ze sobą zabrać do szkoły, pracy albo na wycieczkę
Naturalny, prosty skład
Składniki: owoce liofilizowane. Ananas 20%, wiśnia 20%, banan 20%, truskawka 20%, czerwona porzeczka 20%.
Masa netto: 30g
Wyprodukowano w Polsce.
Produkt ogólnego przeznaczenia żywieniowego.
Wybierz produkty Zdrowo Posypane i ciesz się smacznymi i zdrowymi owocami przez cały rok!
LioChrupsy mają wiele zalet:
- w 100% naturalne, nie zawierają sztucznych aromatów, barwników, substancji konserwujących;
- bez dodatku cukrów - tylko naturalnie występujące cukry;
- smak, kolor i aromat świeżych owoców;
- naturalne źródło witamin i składników mineralnych;
- idealna przekąska, którą możesz zabrać do szkoły, pracy czy na wycieczkę;
- doskonale sprawdzą się jako dodatek do owsianek, kaszek, musli i jogurtów;
- idealne do deserów i wypieków cukierniczych: tortów, babeczek, muffinów;
- owoce zamknięte w poręcznym opakowaniu z zamykaną struną;
- produkt wegański.
Liofilizacja to jedna z najskuteczniejszych metod utrwalania żywności. Zabezpiecza owoce i warzywa przed zepsuciem, a dzięki niej zachowują one swoje wartości odżywcze oraz niepowtarzalny smak, kolor i aromat. Za sprawą liofilizacji możesz cieszyć się sezonowymi warzywami i owocami przez cały rok, nawet w środku zimy!
W odróżnieniu od suszonych owoców, owoce liofilizowane nie tracą cennych witamin i minerałów. Dlaczego? Chodzi o temperaturę w jakiej prowadzone są procesy suszenia oraz liofilizacji. W przypadku owoców suszonych za ubytek witamin odpowiada wysoka temperatura. W procesie liofilizacji temperatura jest bardzo niska, ale nie wpływa ona negatywnie i tym samym owoce pozostają bogate w witaminy, tak ważne dla naszych organizmów. Ważny jest również fakt, że do chrupiących owoców nie dodaje się szkodliwych konserwantów, które dodawane są do owoców suszonych.
        
        17 Przedmioty
      
      
  
      
  
    No customer reviews for the moment.

 
               
                   
                   
                   
 
							
					 
 
							
					 
 
							
					 
 
													
											 
 
													
											 
 
													
											 
 
													
											 
 
													
											 
 
													
											 
 
													
											