LioChrups truskawka liofilizowana Zdrowo Posypane
Data wysyłki produktu - Jutro
Pod nazwą LioChrupsy kryją się owoce liofilizowane w plasterkach i dużych kawałkach. Paczuszka LioChrupsów truskawkowych to idealna porcja owoców, którą możesz ze sobą zabrać do szkoły, pracy albo na wycieczkę.
LioChrups truskawka liofilizowana
Chrup na zdrowie! Oto prosty sposób na pyszną i zdrową przekąskę: LioChrupsy Zdrowo Posypane!
Pod nazwą LioChrupsy kryją się owoce liofilizowane w plasterkach i dużych kawałkach. Paczuszka LioChrupsów truskawkowych to idealna porcja owoców, którą możesz ze sobą zabrać do szkoły, pracy albo na wycieczkę.
Naturalny, prosty skład
Składniki: truskawka liofilizowana
Masa netto: 20g
Wyprodukowano w Polsce.
Produkt ogólnego przeznaczenia żywieniowego.
Wybierz produkty Zdrowo Posypane i ciesz się smacznymi i zdrowymi owocami przez cały rok!
LioChrupsy truskawkowe mają wiele zalet:
- w 100% naturalne, nie zawierają sztucznych aromatów, barwników, substancji konserwujących;
- bez dodatku cukrów - tylko naturalnie występujące cukry;
- smak, kolor i aromat świeżych truskawek;
- naturalne źródło witamin i składników mineralnych;
- idealna przekąska, którą możesz zabrać do szkoły, pracy czy na wycieczkę;
- doskonale sprawdzą się jako dodatek do owsianek, kaszek, musli i jogurtów;
- idealne do deserów i wypieków cukierniczych: tortów, babeczek, muffinów;
- owoce zamknięte w poręcznym opakowaniu z zamykaną struną;
- produkt wegański.
Liofilizacja to jedna z najskuteczniejszych metod utrwalania żywności. Zabezpiecza owoce i warzywa przed zepsuciem, a dzięki niej zachowują one swoje wartości odżywcze oraz niepowtarzalny smak, kolor i aromat. Za sprawą liofilizacji możesz cieszyć się sezonowymi warzywami i owocami przez cały rok, nawet w środku zimy!
W odróżnieniu od suszonych owoców, owoce liofilizowane nie tracą cennych witamin i minerałów. Dlaczego? Chodzi o temperaturę w jakiej prowadzone są procesy suszenia oraz liofilizacji. W przypadku owoców suszonych za ubytek witamin odpowiada wysoka temperatura. W procesie liofilizacji temperatura jest bardzo niska, ale nie wpływa ona negatywnie i tym samym owoce pozostają bogate w witaminy, tak ważne dla naszych organizmów. Ważny jest również fakt, że do chrupiących owoców nie dodaje się szkodliwych konserwantów, które dodawane są do owoców suszonych.
No customer reviews for the moment.