LioChrups truskawka liofilizowana Zdrowo Posypane

Data wysyłki produktu - Jutro

12,49 zł

Pod nazwą LioChrupsy kryją się owoce liofilizowane w plasterkach i dużych kawałkach. Paczuszka LioChrupsów truskawkowych to idealna porcja owoców, którą możesz ze sobą zabrać do szkoły, pracy albo na wycieczkę.

Ilość

LioChrups truskawka liofilizowana

Chrup na zdrowie! Oto prosty sposób na pyszną i zdrową przekąskę: LioChrupsy Zdrowo Posypane!

Pod nazwą LioChrupsy kryją się owoce liofilizowane w plasterkach i dużych kawałkach. Paczuszka LioChrupsów truskawkowych to idealna porcja owoców, którą możesz ze sobą zabrać do szkoły, pracy albo na wycieczkę.

LioChrups truskawka liofilizowana Zdrowo Posypane Waga 20 g

Naturalny, prosty skład

Składniki: truskawka liofilizowana

Masa netto: 20g

Wyprodukowano w Polsce.

Produkt ogólnego przeznaczenia żywieniowego.

Wybierz produkty Zdrowo Posypane i ciesz się smacznymi i zdrowymi owocami przez cały rok!

LioChrupsy truskawkowe mają wiele zalet:

  • w 100% naturalne, nie zawierają sztucznych aromatów, barwników, substancji konserwujących;
  • bez dodatku cukrów - tylko naturalnie występujące cukry;
  • smak, kolor i aromat świeżych truskawek;
  • naturalne źródło witamin i składników mineralnych;
  • idealna przekąska, którą możesz zabrać do szkoły, pracy czy na wycieczkę;
  • doskonale sprawdzą się jako dodatek do owsianek, kaszek, musli i jogurtów;
  • idealne do deserów i wypieków cukierniczych: tortów, babeczek, muffinów;
  • owoce zamknięte w poręcznym opakowaniu z zamykaną struną;
  • produkt wegański.
LioChrups truskawka liofilizowana Zdrowo Posypane Rodzaj suszonych owoców truskawki
LioChrups truskawka liofilizowana Zdrowo Posypane Marka bez marki

Liofilizacja to jedna z najskuteczniejszych metod utrwalania żywności. Zabezpiecza owoce i warzywa przed zepsuciem, a dzięki niej zachowują one swoje wartości odżywcze oraz niepowtarzalny smak, kolor i aromat. Za sprawą liofilizacji możesz cieszyć się sezonowymi warzywami i owocami przez cały rok, nawet w środku zimy!

W odróżnieniu od suszonych owoców, owoce liofilizowane nie tracą cennych witamin i minerałów. Dlaczego? Chodzi o temperaturę w jakiej prowadzone są procesy suszenia oraz liofilizacji. W przypadku owoców suszonych za ubytek witamin odpowiada wysoka temperatura. W procesie liofilizacji temperatura jest bardzo niska, ale nie wpływa ona negatywnie i tym samym owoce pozostają bogate w witaminy, tak ważne dla naszych organizmów. Ważny jest również fakt, że do chrupiących owoców nie dodaje się szkodliwych konserwantów, które dodawane są do owoców suszonych.

24 Przedmioty

No customer reviews for the moment.

Możesz też polubić

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.